There was an error in this gadget

Popular Posts

Friday, October 23, 2009

Aku Tersenyum~

Assalamualaikum...........
Dah lama tak rase semangat macam ni nak tulis blog
Dulu main2 je wat blog ni.....
tapi hari ni nak luah something kat sini la...

hehe
aku rase seronok.....................sangat hari ni
ENTAH!(biarlah rahsia)
Seronok la....................
Rase seperti dah agak lama tak senyum ngan ikhlas
Tapi hari ni,sewenang-wenangnya boleh senyum sorang2...
kuakuakua

Mungkin,dah penat menangis kot semalam....
mengenang dosa2....maklumlah,banyak dosa kan....hehe
semalam adalah hari yang aku paling sangat marah,terasa hati,tension,bengang,tak puas hati...pendek kata,campur aduk la semua benda tu...maklumlah,nak exam..terlalu banyak tak cover lg.Kan dah padan ngan muka tu....
cam biasa,kemuncak segala kekusutan=solat,nangis n tido...
bangun tido, aku dah lupa semua tu dan mulakan semangat baru....
cam tu lah aku.

Tapi,mungkin hari ni Allah nak gantikan kesedihan aku semalam kot.....
pagi2 dah dapat something yg menggembirakan aku sangat2....
rasenya, kalo aku ckp kat orang pon,aku tak rase org akan kater bende tu adalah something yg menggembirakan...aku tahu tu
urmmm
Tak pe lah,aku bersyukur dengan aper yg aku rase sekarang...
walau aku tahu perasaan ini hanyalah sementara
Besarkan kuasa Allah!
Semalam DIA buat kita sedih,hari ni dah bg kita gembira balik...
Ni la yang dinamakan lumrah kehidupan...
Apa yang berlaku tu,mesti ada hikmahnya..
So,sabar je lah......Allah mengerti hati kita..
tak nak cerita panjang la..yang lain, I will keep it save.
Aku teramat bersyukur kerana Allah beri aku peluang tuk rase kegembiraan ini..
Alhamdulillah....


3 comments:

  1. semoga kegembiraan itu juga memberi seribu hikmah...:)

    ReplyDelete
  2. shidah...nurul tau apa itu yg buat kamu gumbira..=)..jgn sedih2 lg na..

    ReplyDelete
  3. aik!tahu ek?hehe....just keep silent.haha

    ReplyDelete